Conducte dreptunghiulare

Conducte dreptunghiulare

Realizarea conductelor de aer rotunde și dreptunghiulare din oțel zincat și alte materiale.

Dimensiuni

asuda

dsad dsadsa PREŢ MDL cant. buc.
1
1
1
drd drd 1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
costul: 0 mdl

Conductele dreptunghiulare din oțel zincat, de regulă, pot fi văzute în sistemele de ventilație ale întreprinderilor, centre comerciale și de divertisment, clădiri rezidențiale, birouri, școli, grădinițe, palate sportive, unități de catering etc.

Lungimea secțiunii conductelor dreptunghiulare este de obicei de 1,25 și 2 m. Materialul pentru acest produs este în mod tradițional carbon, oțel inoxidabil sau oțel galvanizat. Acest material este cunoscut în principal pentru marja sa de siguranță, ceea ce permite utilizarea conductelor de aer din acesta chiar și în atmosfere agresive și explozive. Avantajele conductelor dreptunghiulare din oțel zincat se manifestă cel mai mult dacă umiditatea aerului depășește norma sau dacă doriți să le instalați în afara clădirii.
Astăzi, producția de conducte din plastic și plastic din metal câștigă popularitate, dar în majoritatea cazurilor nu sunt în măsură să înlocuiască produse fiabile, dovedite, fabricate din oțel inoxidabil și zincat.
Pentru organizarea unui sistem de ventilație complex, ramificat, cu conducte dreptunghiulare, sunt necesare produse în formă dreptunghiulară: tees, coturi etc. De asemenea, conductele dreptunghiulare, a căror lungime este specificat de client, sunt clasificate drept produse în formă de dreptunghi. La producția noastră, fabricăm orice elemente pentru sistemele de circulație a aerului.
Sunt recunoscute ca fiind mai convenabile din punct de vedere al instalării, funcționării. Alături de aceasta, conductele dreptunghiulare beneficiază în continuare economic în timpul instalării - fixarea este necesară doar la colțurile produsului. Și randamentul modelelor dreptunghiulare de conducte este mai mare decât cel al celor rotunde. Ca exemplu, este adesea menționat faptul că un canal pătrat sau dreptunghiular este capabil să înlocuiască două conducte rotunde de înălțime egală.
Există o serie de situații în care este mai indicat să folosiți conducte dreptunghiulare. De exemplu, dacă sistemul de ventilație este situat în spatele unui tavan suspendat. Cert este că, în conformitate cu normele, modelele dreptunghiulare de conducte de aer pot fi fabricate cu un raport de aspect de 1: 4, adică. cu debit mare de aer, elementele din oțel vor avea o înălțime mică. Acest lucru înseamnă că puteți crea conducte de oțel foarte compacte și fiabile, ceea ce este foarte convenabil într-un tavan suspendat.
Conexiunile elementelor de rețea de ventilație din conductele dreptunghiulare se realizează prin flanșă sau metode fără aripioare. Conexiunea cu flanșă presupune fixarea capetelor elementelor cu flanșe. În timpul instalării conductelor de aer, o garnitură este așezată în prealabil între flanșe, ceea ce face ca sistemul să fie etanș. Conductele dreptunghiulare și pătrate sunt furnizate cu flanșele de conectare deja instalate.
Compania TRIVENT realizează conducte de aer rotunde și dreptunghiulare din oțel zincat și alte materiale. Experții noștri sunt pregătiți să producă conducte de aer în conformitate cu dimensiunile standard sau în conformitate cu proiectările clienților, precum și să ajute la instalarea ventilației. Dacă este necesar, vom proiecta și instala toate elementele viitorului sistem de ventilație. Sunt garantate lucrările de instalare, precum și conductele de aer și alte elemente ale sistemului produs de noi.

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia