Atenuator de zgomot AZC Ø 200 - 600mm

Ø 200 - 600mm..
870.00
mdl
În Stoc

Produse asemănătoare

Atenuatorul de zgomot rotund pentru ventilare este un dispozitiv special conceput pentru a reduce nivelul de zgomot produs de sistemele de ventilație rotunde. Acesta este format dintr-un corp cilindric, cu o construcție simplă, dar eficientă, care permite atenuarea zgomotului produs de ventilatoare și alte surse de zgomot.

Atenuatorul de zgomot rotund pentru ventilare este echipat cu materiale fonoabsorbante de înaltă calitate, care absorb sunetele emise de sistemele de ventilație, ceea ce reduce semnificativ nivelul de zgomot produs. Acesta poate fi instalat ușor în conductele de ventilație rotunde, fără a afecta în niciun fel funcționarea sistemelor de ventilație.

Pe lângă reducerea nivelului de zgomot, atenuatorul de zgomot rotund pentru ventilare poate îmbunătăți și calitatea aerului din încăperi. Materialele fonoabsorbante utilizate în construcția acestuia absorb nu doar zgomotul, ci și particulele de praf și alte impurități din aer, ceea ce îmbunătățește calitatea aerului din încăperi.

Atenuatorul de zgomot rotund pentru ventilare este disponibil în diferite dimensiuni, pentru a se potrivi cu orice dimensiune de conducte de ventilație rotunde. În plus, acesta este ușor de întreținut și curățat, ceea ce îl face o soluție practică și eficientă pentru reducerea nivelului de zgomot în sistemele de ventilație rotunde.

În concluzie, atenuatorul de zgomot rotund pentru ventilare este o soluție eficientă și practică pentru reducerea nivelului de zgomot și îmbunătățirea calității aerului în încăperi, în special în clădirile comerciale sau rezidențiale unde nivelul de zgomot poate fi deranjant.

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia