VISION RIMA 3 ELEMENTI, 18 KW

VISION,RIMA 3 ELEMENTI, 18 KW..
14100.00
mdl
În Stoc

Rima este o companie cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul turnării fontă din Turcia. Rima produce de peste 20 de ani cazane de fonta și le distribuie în UE, Federația Rusă, zona Balcanică și Orientul Mijlociu. Cu facilități de turnare a fontei și personal capabil, compania oferă produse de înaltă calitate și satisfacție clienților finali. O gamă largă de produse Rima include cazane pentru toate tipurile de combustibil. Folosesc fonta cenușie, oțel și aluminiu ca materie primă pentru producerea de cazane. Toate produsele sunt proiectate și dezvoltate de către echipa tehnică/design R&D. 


Vision este un cazan din fontă cu funcționare pe combustibil solid (cărbune, lemn, bricheți din cărbune sau din lemn, crengi uscate).

Granulația optimă pentru cărbune și cocs este 24-60 mm.

Dimensiunea optimă a lemnului de foc: bușteni cu diametrul de 40-100mm, iar lungimea lor depinde de numărul de elemenți ai cazanului.

Gradul de umiditate al lemnului este recomandat să nu depășească 20%.

Romstal Vision, în regim de exclusivitate, este disponibil în 7 variante, 3 până la 10 elemenți, cu puteri între 18-73kw.

Izolația cazanului este formată din vată de sticlă cu grosimea de 80mm.

Am decis să comercializăm acest model de la furnizorul Rima, pentru că este un model mediu/optim/economic și gama de puteri este foarte extinsă până la 73 kw.


Cazanul KY are certificare europeană CE, primită de la compania germană de testări și certificări internaționale Tuv Industrie Service Gmbh.


Interiorul cazanului cuprinde trei părți principale: încărcare/cameră de combustie, zona schimbului de căldură și zona de colectare a cenușei. În zona de schimb de căldură există un colector montat pe partea din spate a corpului cazanului, cu o clapetă integrată și un orificiu de curățare care poate fi închis. Aerul de combustie primar este alimentat printr-o supapă de deschidere în ușa inferioară, în continuare trece pe sub, apoi prin grilă. Aerul secundar este furnizat printr-o clapetă aflată pe ușa superioară. Este dotat cu un regulator termomecanic care citește temperatura agentului de încălzire din cazan. Conexiunile sunt situate în spatele cazanului. Partea din față-sus a cazanului dispune de un termomanometru încastrat, cu o plajă de funcționare 0-120 grade celsius și 0-4 bar.


  • Clapeta pentru controlul evacuării gazelor de ardere, este situată în spatele cazanului în zona de conectare a acestuia cu coșul de fum, în funcție de tirajul coșului, manual se poate regla această clapetă pentru un proces de ardere cât mai echilibrat.
  • Regulator termomecanic de tiraj, acesta citește temperatura din cazan și manual robinetul încorporat se poate poziționa pe temperatura dorită de către utilizator. Regulatorul va încerca permanent să țină constantă temperatura din cazan cu cea setată pe robinet, folosindu-se de un sistem cu lanț care deschide și închide ușița prezentată mai jos (reglând astfel cantitatea de oxigen care crește sau încetinește arderea).
  • Ușița alimentare aer primar, montată pe ușa inferioară, controlează intensitatea arderii și astfel puterea cazanului. Are un locaș în care se conectează lanțul care este acționat de către regulatorul termomecanic.
  • Rozeta pentru reglarea aerului secundar, este montată pe ușa superioară, cu ajutorul ei se regleaza nivelul emisiilor cazanului, prin reglarea calitativă a arderii.
  • Termomanometru montat pe mantaua superioară a cazanului, pentru monitorizarea permanentă a parametrilor de funcționare a cazanului.

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia