PWN 2.6 - 10.3 kW

PWN 2.6 - 10.3 kW..

Unități PWN cu cap mediu, montaj în tavan încastrat, cu motor cu 7 trepte.

  1. 9 modele
  2. Baterie de până la 6 rânduri
  3. 2 și 4 sisteme de conducte
  4. Ionizator încorporat
  5. Motor 7 viteze
  6. Poate fi integrat cu ERGO

Gama de unități conductoare PWN a fost proiectată pentru climatizarea mediilor în care este necesară instalarea în tavane false a unor unități medii deosebit de prevalente și silențioase.

Conceptul particular de construcție, care permite extinderea modelului de bază cu o serie de accesorii modulare, permite aplicarea de unități PWN în camere utilizate pentru uz comercial, camere de hotel, săli de ședințe etc.

Structura de susținere din tablă de oțel zincat, izolată cu material anticondensare, auto-stingere din clasa 1. Rezervor de colectare a condensului mare din bateria pentru schimbul de căldură și supapele de reglare. Ventilatoare centrifuge cu aspirație dublă din aluminiu, cu lame înainte, echilibrate static și dinamic, cuplate direct cu motorul electric. Motor electric cu 7 viteze Schimbător de căldură de 3, 4 sau 6 rânduri de înaltă eficiență din tub de cupru și aripioare de aluminiu. Filtru de aer din fibră acrilică, clasa de filtrare EU2, amplasat pe admisia de aer, detașabil din partea inferioară a sertarului. Panourile de control disponibile ca accesorii.

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia