IWC 2,6 - 9,1 кВт

IWC 2,6 - 9,1 кВт..

Produse asemănătoare

Ventilatoare casetă IWC, tavan suspendat, pompă de evacuare a condensului integrat, cu fir sau în infraroșu

  IWC Galletti se remarcă pentru calitatea și minuțiozitatea sa în implementarea tuturor componentelor clădirii și a asamblării lor precise, oferind liniște, performanță și confort maxim.

  Structura de susținere a plăcii de oțel zincat este acoperită exterior și intern pentru a asigura izolația termică și acustică a dispozitivului. Ventilator centrifugal cu profil de lamă proiectat pentru o funcționare foarte liniștită și eficientă chiar și la turații mici.

  Motor electric cu 4 trepte pentru a optimiza performanțele unității din punct de vedere acustic și energetic. Schimbător de căldură cu tub de cupru și aripioare de aluminiu de înaltă performanță. Recipient pentru colectarea condensului din plastic, imprimat direct în structura transportorului de aer din polistiren. Pompa de evacuare a condensului completă cu plutitor cu senzor de nivel.

  Panou de admisie și livrare de aer din polistiren în culori RAL 9001, conducte de aer preformate din polistiren, spumă de înaltă densitate, completate cu un grilaj de admisie de aer echipat cu un filtru lavabil din polipropilenă și aripioare reglabile pentru evacuarea aerului.

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia