FLAT S 1 - 3 kW

FLAT S 1 - 3 kW..

Fancoil FLAT S cu mobilier de design, montat pe perete cu capac vertical pentru evacuare. Adancimea dulapului 17 cm.

Galletti FLAT S reprezintă următoarea generație de ventilatoare și a fost proiectată pentru a oferi performanță și design în vârful categoriei sale.

FLAT S înseamnă, de asemenea, inovație în ceea ce privește designul, pentru a garanta un sunet excelent, cu avantajul unui design exclusivist, care este potrivit atât pentru uz rezidențial, cât și comercial.

Capac de proiectare RAL9010, adâncime de numai 17 cm, panou frontal din oțel, panouri laterale, grilă superioară și uși laterale din radiații UV stabilizate de ABS. Grila superioară constă dintr-o supapă și aripioare reglabile. Supapa este echipată cu un micro-comutator care întrerupe funcționarea unității atunci când se află în poziția închisă. Schimbător de căldură extrem de eficient cu tuburi de cupru și aripioare de aluminiu. Ventilatoare centrifuge cu aspirație dublă realizate din ABS antistatic cu lame profilate aripii și module de pas. Motor electric cu 3 sau 6 trepte, montat pe suporturi anti-vibrații. Filtru de aer regenerativ ușor demontabil pentru întreținere. Panourile de control sunt disponibile ca accesoriu.

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia