Este posibil să prinzi o răceală de la un climatizor?

Aerul condiționat, ca orice aparat electrocasnic, poate fi dăunător dacă este folosit necorespunzător. Pentru a evita acest lucru, este suficient să respectați câteva reguli simple:
  •     Fluxul de aer din aparatul de aer condiționat nu trebuie să acopere oamenii. Deoarece fluxul de aer rece de la unitatea interioară este îndreptat înainte și în jos, este de dorit să așezați unitatea interioară pe partea de lucru. Puteți regla direcția de curgere folosind jaluzele orizontale și verticale (jaluzelele verticale de obicei nu sunt controlate de telecomandă, pot fi rotite doar manual).
  •     Dacă în timpul zilei ieșiți periodic din casă, diferența de temperatură dintre aerul exterior și interior nu trebuie să fie prea mare, altfel corpul va fi dificil de adaptat. La o temperatură exterioară de 30 - 35 ° C, se recomandă setarea camerei la 22 - 24 ° C, dar dacă căldura din afara ferestrei este la 40 ° C, atunci este recomandabil să creșteți temperatura camerei la 25 - 27 ° C, deși totul este individual aici (doar urmăriți cu atenție aici pentru bunăstarea ta și stabilește limita superioară a unei temperaturi confortabile). Rețineți că, atunci când aerul se răcește, umiditatea acestuia scade, prin urmare, chiar și la o temperatură relativ ridicată, nu trebuie să prezentați disconfort.
  •     Trebuie să curățați periodic filtrele unității interioare de praf. Înainte de începerea sezonului, este recomandat să apelați specialiști pentru lucrări de întreținere, care includ curățarea radiatorului unității interioare cu detergenți speciali. Acest lucru va ajuta la prevenirea mucegaiului în interiorul aparatului de aer condiționat.

Soluţii standarte

Noi propunem cele mai bune soluţii pentru casa dvs. — instalarea sistemei în care e inclusă încălzirea, ventilarea şi răcorirea încăperilor. Prin urmare, într-o casă modernă, izolată termic şi fonic, puteți trăi confortabil tot timpul anului, fără încălzire cu apă și gaze.

Case mici
Suprafaţa casei de 80-150 m.p.
Productivitate
60%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
70%
Case mijlocii
Suprafaţa casei de 150-200 m.p.
Productivitate
70%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
80%
Case mari
Suprafaţa casei de 200-300 m.p.
Productivitate
80%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
90%

Proiectele noastre

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia