Conducte circulare

 Conductele din oțel zincat rotunde - o opțiune practică și fiabilă pentru sistemele de ventilație. Dacă lucrările de instalare sunt efectuate corect, atunci ventilația nu va cauza probleme clienților mulți ani. Există două tipuri de conducte de aer rotunde: rotunde și dreptunghiulare. Pe lângă diferența de formă, ele se disting și prin funcționalitate și, prin urmare, prin costuri. Mult timp, producția de conducte galvanizate dreptunghiulare a fost răspândită. Dar treptat, a devenit clar că conductele rotunde sunt mai convenabile de instalat, iar utilizarea lor este mai ieftină.
 Compania Trivent produce două tipuri de conducte rotunde: cusătură dreaptă și blocare în spirală . Mai mult, acestea din urmă sunt considerate cele mai fiabile și durabile, deoarece pliul spiral creează o rigiditate suplimentară și rezistența conductei cu o secțiune transversală circulară. În cazul în care o secțiune dreaptă a unei conducte de blocare în spirală trebuie să fie realizată cu lungime mare, aceasta este produsă cu o rigidizare suplimentară de-a lungul produsului. Conductele rotunde sunt fabricate din oțel zincat . Producția de conducte din oțel zincat este cea mai solicitată datorită raportului optim de preț, calitate și caracteristici operaționale ale produsului finit. Cu cât diametrul secțiunii transversale a produsului este mai mare, cu atât este mai groasă foaia de metal. De exemplu, conductele de aer din oțel zincat cu un diametru mai mare de 800 mm presupun o grosime a materialului de la 1 mm.


Utilizarea conductelor rotunde în spirală


 Сonductele rotunde, în comparație cu conductele dreptunghiulare de dimensiuni egale, necesită întotdeauna un consum mai mic de material pentru sigilare. Iar deservirea unui astfel de echipament este mult mai ușoară. Conductele rotunde pot fi echipate cu garnituri presate în timpul producției. Și atunci instalarea conductelor nu va necesita forță de muncă suplimentară pentru a preveni scurgerile de aer. În momentul de față, procesul de producție de conducte rotunde și accesorii pentru acestea este mai amortizat și necesită mai puțin forță de muncă.
  În cazul în care este utilizat un canal dreptunghiular, îl puteți înlocui cu două rotunde, dacă este necesar. Și această înlocuire va putea oferi beneficii suplimentare: reglarea presiunii în „canale”  și fluxul de aer, mai multă libertate în organizarea zonelor de incendiu. În același timp, este evident că aerul într-o versiune atât de rotundă se răspândește mai uniform. Etanșeitatea la aer a pereților conductelor de aer este una dintre principalele cerințe pentru sistemele de ventilație. Prețurile energiei cresc constant. În aceste condiții, toată lumea încearcă să găsească raportul optim dintre cost și confort. Prin urmare, este pur și simplu ieftin să plătiți pentru pierderile de aer procesat, deoarece acestea sunt costuri de energie pentru încălzire sau răcire, filtrarea și distribuția fluxurilor de aer care nu duc nicăieri. Merită evidențiată o altă caracteristică a conductelor rotunde: amortizarea oscilațiilor în conductele rotunde este mult mai rapidă. Și asta înseamnă, cel puțin, că sistemele de ventilație echipate cu conducte rotunde vor „amortiza” mai bine zgomotul care apare invariabil la transportul fluxurilor de aer.

Soluţii standarte

Noi propunem cele mai bune soluţii pentru casa dvs. — instalarea sistemei în care e inclusă încălzirea, ventilarea şi răcorirea încăperilor. Prin urmare, într-o casă modernă, izolată termic şi fonic, puteți trăi confortabil tot timpul anului, fără încălzire cu apă și gaze.

Case mici
Suprafaţa casei de 80-150 m.p.
Productivitate
60%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
70%
Case mijlocii
Suprafaţa casei de 150-200 m.p.
Productivitate
70%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
80%
Case mari
Suprafaţa casei de 200-300 m.p.
Productivitate
80%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
90%

Proiectele noastre

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia