Trivent Service - Cine suntem noi?

Compania „Trivent Service” SRL a fost înființată la 29 august 2009 și oferă o gamă largă de servicii de proiectare, furnizare, instalare și întreținere pentru următoarele sisteme de pe piața Republicii Moldova:
  • Încălzire
  • Ventilație
  • Climatizare 
  • Echipamente frigorifice

  Economisiți timp datorită profesionalismului ridicat al angajaților noștri, utilizării tehnologiilor avansate și, cel mai important, datorită abordării personale a fiecărui client. De aceea, clienții noștri preferă să lucreze cu Trivent Com în viitor după prima colaborare și există multe motive pentru aceasta:

  •   Veți fi încrezut pe tot parcursul procesului și nu pierdeți timpul încheind un contract cu mai multe companii, deoarece Trivent Com preia întregul proces de la primul apel și proiectare până la instalare și întreținere ulterioară.
  •  Preț competitiv datorat furnizării de echipamente direct de la producător.
  •  Vă prețuim timpul, iar relațiile pe termen lung cu clienții noștri sunt prioritatea noastră, aproximativ 70% dintre clienții noștri preferă să lucreze în continuare cu noi pe termen lung. Acest lucru se datorează faptului că respectarea termenelor este un punct forte al companiei noastre și, prin urmare, ne face competitivi pe piața moldovenească.
  „Trivent Com” lucrează cu următoarele mărci și producători care sunt de cea mai înaltă calitate și sunt cei mai solicitați pe piața Republicii Moldova:
Toshiba, Galletti, Fujitsu, Ballu, Midea, Sky-Tek, Dantex, Altal, Vents, Systemair, Damvent. Iceberg, Aria etc. 

Soluţii standarte

Noi propunem cele mai bune soluţii pentru casa dvs. — instalarea sistemei în care e inclusă încălzirea, ventilarea şi răcorirea încăperilor. Prin urmare, într-o casă modernă, izolată termic şi fonic, puteți trăi confortabil tot timpul anului, fără încălzire cu apă și gaze.

Case mici
Suprafaţa casei de 80-150 m.p.
Productivitate
60%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
70%
Case mijlocii
Suprafaţa casei de 150-200 m.p.
Productivitate
70%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
80%
Case mari
Suprafaţa casei de 200-300 m.p.
Productivitate
80%
Izolaţie fonică
95%
Volumul de aer
90%

Proiectele noastre

Clienţii noştri

Rompetrol
Pigeon
Petrom
Flormin Com
Sevacons
Profmet Grup
Irion
Proalfa
Varincom
Aprocomteh
Ioxa Impex
Pacific Motors
Daiana Comert
Le Bridge Corporation Limited
Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Aventura Vinului
Jolly Alon
NANU
Asociatia Medicala Teritoriala Botanica
Atrium
Elat
Galaxia