+(373) 22 85 40 06
+(373) 60 744 422

  +(373) 69 159 197
triventcom@gmail.com 

+(373) 22 85 40 06
+(373) 60 744 422

  +(373) 69 159 197
triventcom@gmail.com 

Aerul curat va asigura o viata Sanatoasa

Solutii complexe pentru
Ventilatie, climatizare si incalzire

Cauti Conditionere in rate in Chisinau dar nu stii ce anume sa alegi? Atunci ai ajuns unde trebuie. Avem cele mai calitative si sigure sisteme de aerisire si ventilatie, incalzire, conditionere cu montare si alte servicii la cele mai avantajoase preturi.

Produsele noastre asigura calitatea si pretul. Conditionere cu livrare gratis, de calitate doar la Trivent.md

Cine suntem și ce oferim?

Procurati de la noi: Centrale termice, Perdele de aer, Conditionere, Ventilatoare, Chillere si Fancoiluri Climatizoare, Utilaj frigorific.

Oferim solutii eficiente pentru incalzireventilare si climatizare. Avem cele mai calitative se sigure produse si servicii la cele mai avantajoase preturi.

9999

2333
Conditionere Chisinau
3222
thumb_580x0_max.e2 – 111115555
Deservire Climatizoare
65664165

Serviciile noastre

Ventilare

Ce este ventilatia?
Prin ventilatie se intelege improspatarea aerului viciat dintr-un spatiu inchis. Ventilatia unei incinte se realizeaza cu ajutorul unor sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura (schimbator de caldura).

Climatizare

Climatizare – o solutie perfecta pentru crearea climei confortabile la tine acasa Aparatul de aer conditionat reprezinta un sistem ideal pentru climatizarea camerelor, asigurand confortul termic dorit. Conditionerul are posibilitatea de a asigura temperatura necesara atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Incalzirea

În fizică, încălzirea este procesul termodinamic de ridicare a temperaturii. În vorbirea curentă, prin încălzire se înțelege asigurarea unui nivel termic confortabil în clădiri, locuințe, spații de producție, spații comerciale, mijloace de transport etc.

Proiectare

Elaborare a unui proiect care cuprinde calcule tehnice și economice. Reprezentare schematică, pe un plan sau pe o suprafață oarecare, a unei configurații care se află în afara planului sau suprafeței pe care se proiectează configurația.

Utilaj frigorific

Instalatii frigorifice industriale si camere frigorifice pentru racirea si pastrarea alimentelor in conditii optime. Panourile de poliuretan sunt cele mai recomandate pentru realizarea peretilor sau izolarea spatiilor de depozitare. Usile frigorifice pot fi cu balamale sau culisante.

Pompe geotermale

O pompă de căldură este o instalație care, consumând lucru mecanic, transferă căldură de la un mediu de temperatură mai joasă (mai rece) la altul de temperatură mai înaltă (mai cald).Cantitatea de căldură transmisă mediului cald este mai mare decât lucrul mecanic consumat.

Clienții noștri